Service

Persoonlijk advies?

E-mail:
info@voetenvegertje.nl

Telefoon:
085-0668600

Werkdagen/-tijden:
Ma – Vr / 09:00 – 17:00

Waarom voetenvegertje

Levertijd & Verzending

Levering

Wij leveren onze producten in Nederland en België.

Levertijd

Vandaag voor 16:00 uur besteld, is vandaag verzonden* 

*Vrijwel ons hele assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Voor deze producten geldt: Wanneer de levertijd onverhoopt wat langer is, wordt je hier per e-mail van op de hoogte gebracht. Maatwerk producten kunnen een langere verwerkingstijd hebben.

Bestellingen worden snel en veilig verzonden via PostNL Voor grote pakketten ( > 1.80m) wordt gebruik gemaakt van andere partijen. In uitzonderlijke gevallen kunnen deelleveringen voorkomen.

Kies je bij de bestelling voor “Vooruitbetaling per bank” dan wordt de bestelling 1 tot 3 werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen verzonden.

Track & Trace

Als wij je bestelling bij DPD hebben aangeboden ontvang je van ons een mail dat de status is gewijzigd naar “Verzonden”. In die mail vind je tevens een link naar de PostNL tracking site zodat je vanaf dat moment het pakket kunt volgen.

Kies zelf je bezorgmoment

Wil je invloed hebben op waar en wanneer er bezorgd wordt? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om de het bezorgmoment aan te passen. Je kunt al vóór de bezorging aangeven waar en wanneer je het pakket wil ontvangen. Ideaal als je een drukke agenda hebt. Komt het dan nog steeds niet gelegen? Dan kan hij het eenvoudig bij de dichtstbijzijnde DPD locatie laten bezorgen.

Hoe kun je de bezorging wijzigen?
Via de Track & Trace link die je ontvangt zodra we je pakket hebben verzonden kun je op de PostNL tracking site of via de app de dag en/of tijd van de bezorging wijzigen. Dit kan vanaf het moment dat het pakket de eerste sorteerscan krijgt tot 06.00 uur op de dag van bezorging.

Geen verzendkosten

Bij Voetenvegertje.nl geniet je van gratis verzending op elke bestelling.

Retourneren – geen probleem

Voor meer informatie over retourneren en het recht van herroeping verwijzen we je graag naar de pagina Retourneren

Toch nog vragen?

Onze Klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Mail ons je vraag of opmerking via het contactformulier en je krijgt snel een persoonlijk antwoord.

Soort
Soort
Gebruik
Gebruik
Materiaal
Materiaal
Kleur
Kleur:
Dikte
Hoogte
Afmeting
Afmeting
Wassen
Wassen